Woensdag 21 augustus

Woensdag is het dan weer zo ver, het houtdorp begint en jullie zijn vandaag vanaf 9.00 uur welkom. Het thema van dit jaar is “Beestenbende in Houtdorp”. Vergeet niet je hamer mee te nemen. Ook moeten jullie zelf een lunchpakketje meenemen, een goed humeur en bestel ook alvast mooi weer. Om 15.00 uur is deze dag afgelopen.

Donderdag 22 Augustus

Iedereen is weer welkom om 9.00 uur. Vandaag gaan we verder met de hutten, dus ’s ochtends hebben jullie je hamer nog nodig. Tussen de middag krijgen jullie allemaal een broodje knakworst en ’s middags gaan we hutten schilderen, dus denk aan een kwast en oude kleren! Ook vandaag gaat iedereen om 15.00 uur naar huis, maar……..

Jullie mogen ’s avonds om 19.00 uur terugkomen voor een geweldige gezellige avond! Er is net zoals de voorgaande jaren weer een kampvuur en een geheel verzorgd avond programma.

Natuurlijk mogen jullie ook weer blijven slapen. De vaders en moeders moeten als de avond is afgelopen naar huis, maar jullie mogen lekker nog de hele nacht blijven en ook dit beloofd weer een gezellige nacht te worden.

De leiding zorgt ervoor dat jullie rustig kunnen slapen, (of de hele nacht bij het kampvuur kunnen zitten 😉 ) De kinderen van groep 1 t/m 4 slapen binnen in het MFA gezellig met een aantal commissieleden, de oudere groepen slapen in tenten, waar de rest van de commissie een oogje in het zeil zal houden.

Vrijdag 23 augustus

Alle kinderen die zijn blijven slapen krijgen van ons een ontbijt. De kinderen die niet zijn blijven slapen, mogen om 9.00 uur weer komen.

Wat er ’s morgens gaat gebeuren is natuurlijk weer een verrassing, Maar het wordt natuurlijk net zo leuk als vorige jaren. Deze dag is om 12 uur afgelopen.

 

De kosten voor het houtdorp zijn:

€ 7,00 (dagkaart voor de woensdag en/of donderdag)
€ 5,00 (dagkaart voor de vrijdag)
€18,00 voor een passe-partout (3 dagen)
Slapen is gratis